WE HELP YOU communicate with the world

Sol·licitud de pressupost

presupuesto
 • Perquè us enviem un pressupost, empleneu el formulari següent i adjunteu-hi l'arxiu que voleu traduir. Si voleu pujar-hi més d'un fitxer, comprimiu-los tots en un Zip.
 • Política de privadesa

  Vostè, en facilitar voluntàriament les seves dades personals per mitjà de qualsevol formulari d’aquesta pàgina web o missatge de correu electrònic i acceptar-ne l’enviament, autoritza expressament SERVICIOS Y CONSULTORÍA IDIX, S.L. perquè tracti les dades trameses i les incorpori a un fitxer propietat seva.

  La recollida i el tractament de les dades personals que vostè faciliti tenen com a finalitat contactar amb vostè per donar resposta a la seva petició i/o informar-lo sobre els serveis que ofereix aquesta empresa per qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot electrònic. Les dades personals que vostè faciliti han de ser veritables, exactes, completes i actualitzades. Vostè respon dels danys i els perjudicis que es puguin ocasionar a causa de l’incompliment d’aquesta obligació. Vostè té dret a accedir a la informació que l’afecti, rectificar-la en cas que sigui errònia, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament mitjançant el correu electrònic idiomas@idix.es o comunicació escrita adreçada a SERVICIOS Y CONSULTORÍA IDIX, S.L., carrer Sagués, 51, principal 1a, 08021 Barcelona.

Be Sociable, Share!
  EMPRESES
  Demanar pressupost
  PROFESSIONALS
  Treballar amb nosaltres
  CONTACTE
  Fer una consulta
  Treballem per a...
  icono dirección  C/ Moiá 1, 2ª planta, 08006 Barcelona. Espanya
  email  idix@idix.es
  icono teléfono  +34 93 414 34 24

  © 2019 IDIX. Empresa de servicios lingüísticos especializada en traducción, interpretación y cursos de idiomas.
  Traducció | Interpretació | Cursos d'idiomes | Nota legal | Política de privadesa | Política de cookies
  logo Globaware international
  sello 100% garantía de calidad
  miembro de aneti