WE HELP YOU communicate with the world

Política de privadesa

 

SERVICIOS Y CONSULTORÍA IDIX, S.L. l’informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal.

SERVICIOS Y CONSULTORÍA IDIX, S.L. es reserva el dret a modificar aquesta política. Prèviament informarà dels canvis que s’hi produeixin mitjançant aquest avís.

Vostè, en facilitar voluntàriament les seves dades personals per mitjà de qualsevol formulari d’aquesta pàgina web o missatge de correu electrònic i acceptar-ne l’enviament, autoritza expressament SERVICIOS Y CONSULTORÍA IDIX, S.L. perquè tracti les dades trameses i les incorpori a un fitxer propietat seva.

La recollida i el tractament de les dades personals que vostè faciliti tenen com a finalitat contactar amb vostè per donar resposta a la seva petició i informar-lo sobre els serveis que ofereix aquesta empresa per qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot el correu electrònic, SMS, MMS i fax.

SERVICIOS Y CONSULTORÍA IDIX, S.L. ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l’alteració, la pèrdua o el tractament no autoritzat de les dades personals que vostè faciliti, tenint en compte les limitacions d’Internet. En particular, SERVICIOS Y CONSULTORÍA IDIX, S.L. garanteix l’aplicació de les mesures de seguretat recollides al RD 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desplegament de la Llei orgànica de protecció de dades, i, si s’escau, la normativa vigent i d’aplicació en cada moment.

SERVICIOS Y CONSULTORÍA IDIX, S.L. manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte del tractament de les seves dades personals.

Vostè té dret a accedir a la informació que l’afecti, rectificar-la en cas que sigui errònia, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament mitjançant el correu electrònic idiomas@idix.es o comunicació escrita a SERVICIOS Y CONSULTORÍA IDIX, S.L., carrer Sagués, 51, pral. 1a, 08021 Barcelona.

L’informem que aquest lloc mesura el trànsit amb les solucions de Google Analytics. Aquestes solucions poden utilitzar galetes (cookies) o píxels invisibles per analitzar el que s’esdevé a les nostres pàgines. Pot veure més informació sobre la política de privadesa de Google Analytics a http://www.google.com/intl/es/analytics/privacyoverview.html.

Aquesta política de privadesa només és aplicable a la pàgina web de SERVICIOS Y CONSULTORÍA IDIX, S.L., per la qual cosa no es garanteix en els accessos mitjançant enllaços amb aquest lloc ni als enllaços des d’aquest lloc amb altres webs.

Be Sociable, Share!
  Treballem per a...
  icono dirección  C/ Moiá 1, 2ª planta, 08006 Barcelona. Espanya
  email  idix@idix.es
  icono teléfono  +34 93 414 34 24

  © 2019 IDIX. Empresa de servicios lingüísticos especializada en traducción, interpretación y cursos de idiomas.
  Traducció | Interpretació | Cursos d'idiomes | Nota legal | Política de privadesa | Política de cookies
  logo Globaware international
  sello 100% garantía de calidad
  miembro de aneti