WE HELP YOU communicate with the world

Cursos d’idiomes per empreses

La qualitat dels nostres cursos es basa en la capacitat professional del nostre equip i en el procés continu de millora tant en la metodologia com en els mitjans aplicats
cursos de idiomas para empresas

Des del 1989 ens dediquem a impartir cursos d’idiomes en empreses exclusivament. Coneixem perfectament les necessitats que tenen els nostres clients a l’hora d’enfrontar-se a l’aprenentatge d’una llengua; per això, tots els nostres mitjans i esforços s’orienten, d’una banda, a assolir objectius tan ràpidament com sigui possible i, de l’altra, a crear cursos cada cop més personalitzats que cobreixin necessitats professionals concretes. Per a això posem a la vostra disposició…

 • Un mètode interactiu que afavoreix la participació activa i ensenya a comunicar-se d’una manera eficaç i amb confiança, tant en l’àmbit professional com en el social.
 • Cursos personalitzats amb programes adaptats a les vostres necessitats específiques professionals i personals, elaborats segons els resultats d’una anàlisi de necessitats i del test de nivell.
 • Un equip de professors nadius, amb formació universitària, qualificats (TEFL, FLE, ELE, DaF, DITALS)* i amb una àmplia experiència en l’ensenyament d’idiomes en empreses, que disposen d’un suport pedagògic continu i dels últims avenços en formació: mètodes nous i mitjans audiovisuals (CD, DVD, recursos en línia, etc.), i una extensa selecció de material didàctic per treballar àrees i continguts específics.
 • Una avaluació contínua del progrés de l’aprenentatge. Elaboració d’un informe amb els resultats per mostrar-vos els vostres avenços, amb comentaris i suggeriments del vostre professor per millorar l’aprenentatge.
 • Un control de la qualitat i l’eficàcia de les classes. Valorareu tot allò que correspongui al vostre curs (professorat, material, metodologia, etc.) i podreu fer els comentaris que cregueu oportuns per ajudar-nos a millorar.
 • Mitjans de suport addicionals: posem a disposició dels nostres alumnes una biblioteca amb una àmplia relació de lectures, classificades per nivells, i material audiovisual, juntament amb una relació de recursos en línia periòdicament actualitzats que els ajudaran a progressar amb l’idioma.

Finançament de cursos: gestionem les bonificacions per a la formació contínua davant la Fundació Tripartida per a la Formació en l’Ocupació (FTFE). Oferim un servei complet en l’obtenció del crèdit formatiu amb total cobertura i amb les màximes garanties.

 

* TEFL: Teaching English as a Foreign Language / FLE: Français Langue Étrangére / ELE: Español como Lengua Extranjera / DaF: Deutsch als Fremdsprache / DITALS: Certificazione di Competenza in Didattica dell’Italiano a Stranieri

Be Sociable, Share!
  EMPRESES
  Demanar pressupost
  PROFESSIONALS
  Treballar amb nosaltres
  CONTACTE
  Fer una consulta
  Treballem per a...
  icono dirección  C/ Moiá 1, 2ª planta, 08006 Barcelona. Espanya
  email  idix@idix.es
  icono teléfono  +34 93 414 34 24

  © 2019 IDIX. Empresa de servicios lingüísticos especializada en traducción, interpretación y cursos de idiomas.
  Traducció | Interpretació | Cursos d'idiomes | Nota legal | Política de privadesa | Política de cookies
  logo Globaware international
  sello 100% garantía de calidad
  miembro de aneti